Beleef de M&A Awards: schrijf u in

Sinds 1999 ontmoeten professionals in M&A, private equity en Corporate Finance elkaar tijdens de M&A Awards. De Awards, georganiseerd door Alex van Groningen BV, is hét evenement voor professionals in M&A, corporate finance en private equity. Maar liefst 1000 rainmakers sluiten in de Beurs van Berlage het dealjaar feestelijk af. 'Professionals simply cannot afford to miss out'. De afgelopen jaren is het evenement uitgegroeid tot een toonaangevend evenement waar de top van de Benelux bijeenkomt en het netwerk wordt bestendigd en verbreed.

Gratis feestkaart? Word lid van de M&A Community

Nieuwe leden van de M&A Community ontvangen een gratis toegangskaart (t.w.v. €500,-) voor het galafeest na afloop van de awardceremonie. Plus: u ontvangt een maathemd van NewTailor Amsterdam. Word dus lid en bezoek kosteloos het feest.

De mooiste deals sluit u met de juiste kennis en beste contacten. Daarom biedt de M&A Community u als lid meer kansen en meer kennis tijdens de M&A Fora, M&A Masterclasses, op MenA.nl, in M&A Insight, Database & Leaguetables en in M&A Magazine. Leden ontvangen het M&A Magazine en staan met een professioneel profiel op MenA.nl en in de Top 1000 Dealmakers.