Beleef de M&A Awards: schrijf u in

Sinds 1999 ontmoeten professionals in M&A, private equity en Corporate Finance elkaar tijdens de M&A Awards. De Awards, georganiseerd door Alex van Groningen BV, is hét evenement voor professionals in M&A, corporate finance en private equity. Maar liefst 900 rainmakers sluiten in de Beurs van Berlage het dealjaar feestelijk af. 'Professionals simply cannot afford to miss out'. De afgelopen jaren is het evenement uitgegroeid tot een toonaangevend evenement waar de top van de Benelux bijeenkomt en het netwerk wordt bestendigd en verbreed.

Gratis feestkaart? Word lid van de M&A Community

Nieuwe leden van de M&A Community ontvangen een gratis toegangskaart (t.w.v. €500,-) voor het galafeest na afloop van de awardceremonie. Plus: u ontvangt een maathemd van NewTailor Amsterdam. Word dus lid en bezoek kosteloos het feest.

De mooiste deals sluit u met de juiste kennis en de beste contacten. Daarom biedt de M&A Community haar leden kansen op meer kennis, groter netwerk en een snellere carrière tijdens jaarlijkse M&A Fora met M&A Masterclasses, het Private Equity Summit, het Corporate Growth Summit, via de M&A Database en op MenA.nl. Leden ontvangen 4 keer per jaar het M&A Magazine en staan met een professioneel profiel op MenA.nl en in de Who's Who in M&A & Private Equity.